Werk jij op freelance basis als Interim Professional? Ben jij op zoek naar een organisatie die de acquisitie uit handen kan nemen en jou voorziet van nieuwe en interessante opdrachten bij toonaangevende organisaties? Treed dan toe tot het netwerk van FLEXACCON.

 

FLEXACCON is gespecialiseerd in het zoeken, vinden en bemiddelen van kennisprofessionals (vanaf HBO). Voor tijdelijke of vaste posities op operationeel, tactisch of strategisch niveau bij profit, non-profit en overheidsorganisaties.

 

Wat doe je als freelance Interim Professional

Jij opereert zelfstandig in de rol van bijvoorbeeld adviseur, consultant, manager of projectmanager. In overleg met jou stemmen wij af welke opdrachten voor jou interessant zijn en bieden wij jou de opdrachten aan die passen bij jouw opleiding, werkervaring en competenties.

 

Werkzaamheden

De projecten waarop je wordt ingezet variëren van automatiseringsprojecten, het opzetten van Shared Service Centres, begeleiding reorganisaties en fusies, verbetering AO/IC, implementatie IFRS en SOX-compliance. Ook werkzaamheden ten behoeve van de HRM, ICT projecten of begeleiden van bouwactiviteiten kunnen tot je takenpakket behoren.

 

Jouw profiel

  • Afgeronde HBO/WO opleiding (bij voorkeur in een van de vakgebieden waarin wij opereren)
  • Minimaal 5 jaar werkervaring binnen soortgelijke functies
  • Beheerst minimaal 1 vreemde taal (Engels, Duits of Frans is een pre)
  • Kan werken met de gebruikelijke software applicaties
  • Competenties: leidinggevend, flexibel, stressbestendig, analytisch, initiatiefrijk, vakkundig, communicatief vaardig

 

Wat hebben wij jou te beiden?

Wij verzorgen jouw acquisitie zodat jij jouw tijd volledig kunt inzetten voor het uitvoeren van je opdrachten. Daarnaast verzorgen we de facturatie en kan je ook het risico van debiteurenbeheer aan ons overdragen. Heb je even geen eigen opdrachten dan kunnen wij ook bemiddelen bij het zoeken en vinden van een opdracht of matchen op een van de bij ons openstaande opdrachten.

 

Tarieven

De freelance/ZZP-tarieven zijn afhankelijk van je kennis, ervaring en competenties, variëren per opdracht en worden door de markt bepaald. Onze dienstverlening bedraagt een vast percentage van het door jou gerealiseerde tarief / omzet bij onze opdrachtgever.

 

Interesse?

Meer weten over de dienstverlening van FLEXACCON voor interim professionals? Bel dan naar ons kantoor 033-473 69 48 of vul het bijgaande contactformulier in.