FLEXACCON is al ruim 15 jaar dé specialist in het zoeken, vinden en bemiddelen van professionals (vanaf HBO-niveau). Voor tijdelijke of vaste posities op operationeel, tactisch of strategisch niveau bij profit, non-profit en overheidsorganisaties. FLEXACCON is gespecialiseerd in detachering van professionals voor de volgende vakgebieden: Financiën, HRM en ICT.

 

Onze dienstverlening

De dienstverlening van FLEXACCON voor professionals bestaat uit het zo veel mogelijk ontzorgen van de bij ons aangesloten kandidaten. Wij nemen voor hen de acquisitie uithanden. Wij bieden ze de mogelijkheid om zich te laten payrollen en nemen (indien gewenst) ook het risico van debiteurenbeheer over.

De dienstverlening van FLEXACCON voor opdrachtgevers bestaat uit werving & selectie van professionals en het uitvoeren van detachering- en interim-managementopdrachten voor derden, intermediaire bureaus, accountantsorganisaties en marktplaatsen. Daarnaast verlenen wij adviesdiensten bij uw bedrijfsvoering en bieden wij verschillende vormen van managementondersteuning aan. Ook helpen wij opdrachtgevers met het opzetten en beheren van een flexibele schil van verschillende soorten van (tijdelijke) professionals voor de uitvoering van extra of specialistische taken.

 

Onze organisatie

FLEXACCON is een kleine, dynamische en klantgerichte organisatie met een groot netwerk van intermediaire bureaus, marktplaatsen, professionals en freelancers. Door de wijze waarop wij zijn georganiseerd (korte lijnen en onze flexibiliteit) kunnen we snel schakelen. Onze werkwijze komt tot uiting in de bedrijfsfilosofie van: `afspraak is afspraak`.

Wij bieden opdrachtgevers een optimale oplossing door invulling te geven aan hun tijdelijke capaciteitsproblemen en zorgen dat er een passende match ontstaat tussen de behoefte van de opdrachtgever en de door ons aangeboden professional. Een optimale oplossing houdt voor ons in: een kwalitatief hoogwaardige oplossing tegen een marktconform tarief.

Professionals van FLEXACCON worden geselecteerd op basis van tenminste een 3-tal pijlers te weten, de voor de functie benodigde opleiding, werkervaring en competenties. Wij koesteren onze professionals en bieden hen, daar waar nodig en/of gewenst, begeleiding tijdens de opdracht.

 

Oplossing op maat

Als professional en als opdrachtgever mag je van ons verwachten dat wij goed luisteren en een oplossing “op maat” aanbieden welke zowel bij de professional, maar ook bij de opdrachtgever past.