De dienstverlening van FLEXACCON bestaat uit het ontzorgen van de bij ons aangesloten professionals. Wij nemen voor hen de acquisitie en de administratieve handelingen uithanden. Daarnaast bieden wij freelance professionals de mogelijkheid om zich bij ons te laten payrollen en nemen wij (indien gewenst) ook het risico van debiteurenbeheer over.

FLEXACCON Payroll Professional

 

Ondernemen in loondienst

Wil je als freelancer werken vanuit je eigen ondernemerschap, maar toch met het gemak en de zekerheden van een loondienstverband. Laat je dan payrollen door ons en wordt een FLEXACCON Payroll Professional. Je bepaalt zelf voor wie je wilt werken en tegen welk tarief. Je neemt je eigen opdracht mee en komt voor de duur van deze opdracht bij FLEXACCON op de loonlijst. FLEXACCON neemt graag alle administratieve en financiële verplichtingen voor je uit handen.

 

Draag bepaalde risico’s aan ons over

Als FLEXACCON Payroll Professional ben je tijdelijk in loondienst bij FLEXACCON. Naast de verloning verzorgen wij in het basispakket ook de facturatie voor naar jouw opdrachtgever. Bij ons in loondienst betekent dat je automatisch verzekerd bent tegen Werkloosheid (WW) en Arbeidsongeschiktheid (WIA). Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om je aanvullend te verzekeren tegen ziekteverzuim en je aan te sluiten voor het opbouwen van pensioen.

 

Aanvullende diensten

Naast het basispakket (payrollen en factureren) kan je ook gebruik maken van onze aanvullende dienstverlening. Wil je snel je geld ontvangen, dan kan je ook het risico van debiteurenbeheer aan ons overdragen. Heb je even geen eigen opdrachten dan kunnen wij ook bemiddelen bij het zoeken en vinden van een opdracht. Wil je van een of meerdere van deze diensten gebruik maken, dan maken wij graag met jou hierover aanvullende afspraken.

 

Alle vrijheid zonder rompslomp

Als FLEXACCON Payroll Professional ga je als ondernemer aan de slag met vrijheid in (beperkte) gebondenheid. Zaken als een BTW nummer, VAR-verklaring of KvK-inschrijving heb je allemaal niet nodig. Daarnaast is het als FLEXACCON Payroll Professional, in tegenstelling tot ZZP’ers, mogelijk om langere tijd voor één opdrachtgever te werken.

 

Interesse?

Wil je meer weten over de dienstverlening van FLEXACCON voor payroll professionals? Bel dan naar ons kantoor 033-473 69 48 of vul het bijgaande contactformulier in.