FLEXACCON is al ruim 15 jaar dé specialist in het zoeken, vinden en bemiddelen van kennisprofessionals (HBO of WO). Voor tijdelijke of vaste posities op operationeel, tactisch of strategisch niveau bij profit, non-profit en overheidsorganisaties. Wij zijn voor de bij ons openstaande opdrachten continue op zoek naar junior, medior of senior kandidaten die passen in het onderstaande profiel.

 

Functie

Als financieel specialist in (tijdelijke) dienst bij FLEXACCON en vervul je opdrachten met een gemiddelde looptijd van zes maanden bij onze opdrachtgevers. Je krijgt zo de mogelijkheid om in verschillende keukens te kijken bij aansprekende middelgrote en grote organisaties binnen zowel de profit sector als de overheid. Je wordt ingezet op opdrachten afgestemd op jouw ontwikkeling en ambities. Voorbeeld functies zijn administrateur, (assistent) controller, business analist, business controller, hoofd administratie, financieel analist, medewerker AO/IC of project controller.

 

Werkzaamheden

De projecten waarop je wordt ingezet variëren van het voeren, verbeteren en opzetten van complexe administraties tot het inrichten van een nieuwe te implementeren (financieel) pakket. Daarnaast zet je managementinformatie en -rapportages op en verbeter je deze. Bovendien optimaliseer je bedrijfsprocessen en procedures. Ook werkzaamheden ten behoeve van de begroting, budgettering en jaarrekening kunnen tot je takenpakket behoren.

 

Jouw profiel

  • Afgeronde HBO-opleiding in een financiële richting (bij voorkeur BE, AA, HOFAM)
  • 5- 10 jaar werkervaring binnen soortgelijke functies
  • Beheerst minimaal 1 vreemde taal (Engels, Duits of Frans is een pre)
  • Kan werken met de gebruikelijke financiële software
  • Je houdt van afwisselingen en vindt het geen probleem om van tijd tot tijd in een nieuwe omgeving werkzaam te zijn.

 

Wat bieden wij jou?

  • De combinatie van inhoudelijk coaching en het werken op afwisselende opdrachten
  • De kans continu te werken aan je vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling
  • Een goed salaris (afhankelijk van kennis en werkervaring) en gerelateerd aan je verkooptarief
  • Een toegankelijke en betrokken organisatie

 

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in deze functie en voldoe je aan het profiel? Solliciteer dan direct en mail jouw CV met motivatie, maak hiervoor gebruik van ons contactformulier. Of bel voor meer informatie naar ons kantoor 033 472 69 48.